Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Η Garbine Muguruza... με το μπικίνι της... τρέλλανε του WTA-TOUR

 




Garbine Muguruza Bikini

Η Ισπανίδα Garbine Muguruza κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στο Wimbledon το 2016, νικώντας τη Serena Williams στα ίσια σετ. Η 24χρονη Muguruza είναι τώρα πρωταθλήτρια Grand Slam και επίσης γυρίζει τα κεφάλια της με την εκπληκτική της εμφάνιση.

Η Muguruza έχει φωτογραφηθεί με διάφορα στυλ μπικίνι και δείχνει πάντα εκπληκτική. Είτε κουνάει ένα μονοκόμματο μαγιό, η Muguruza ξέρει πώς να κάνει τις γωνίες της για την κάμερα.


About Garbine Muguruza

Η Garbine Muguruza είναι Ισπανο-βενιζελική τενίστρια που έγινε επαγγελματίας το 2012. Κέρδισε το πρωτάθλημα French Open το 2016 και τον τίτλο του Wimbledon το 2017. Η Μουγκουρούζα άρχισε να παίζει τένις σε ηλικία τριών ετών. Άρχισε να αγωνίζεται στην πίστα ITF το 2009. Η Μουγκουρούζα αναστατώθηκε για το είδωλό της στο τένις και την παγκόσμια #1 Σερένα Γουίλιαμς, τόσο στον δεύτερο γύρο του Γαλλικού Όπεν 2014 όσο και στον τελικό του Γαλλικού Όπεν του 2016. Η Muguruza γεννήθηκε από γονείς Jose Antonio και Scarlet Blanco. Έχει μεγαλύτερα αδέρφια που ονομάζονται Asier και Igor. Η Μουγκουρούζα κέρδισε την Κάρολιν Βοζνιάκι στο Sony Open Tennis και το Australian Open...
perierga120.blogspot.com////

Comments