7 royals που κανείς δεν περίμενε πως έχουν τατουάζ



Με το πρωτόκολλο να έχει ξεκάθαρους, πολύ αυστηρούς κανόνες σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση των γαλαζοαίματων, τα τατουάζ και οι royals δεν είναι απαραίτητα δύο λέξεις που θα φανταζόταν κανείς ότι πάνε μαζί. Κι όμως υπάρχουν πολλές κυρίες βασιλικών οικογενειών που είτε έχουν πειραματιστεί με προσωρινά henna tattoos, είτε έχουν διακοσμήσει το σώμα τους με μόνιμα τατουάζ. Ιδού 7 από αυτές:




Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας
Πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Καρλ Φίλιππο, δούκα του Βέρμλαντ, ο οποίος είναι τέταρτος στη σειρά για τον σουηδικό θρόνο, η πριγκίπισσα Σοφία εργαζόταν ως μοντέλο και σταρ της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Παρά τη σχέση της με τον γαλαζοαίματο, η ίδια αποφάσισε πως δεν επρόκειτο να σβήσει τα τατουάζ της.

Την ημέρα του γάμου τους, αποκαλύφθηκε ένα τατουάζ-ήλιος ανάμεσα στις ωμοπλάτες της, ενώ κατά τη διάρκεια των διακοπών της αποκαλύφθηκε ένα μεγαλύτερο σχέδιο, μια πεταλούδα στα πλευρά της. Λέγεται μάλιστα ότι έχει κι άλλα πιο μικρά τατουάζ, στον αστράγαλο και το χέρι της.




Kate Middleton

Τον Φεβρουάριο του 2018, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής της ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος στον πρίγκιππα Louis, η δούκισσα του Cambridge έκανε ένα μικρό henna tattoo, το οποίο κράτησε για μόλις μία με τέσσερις εβδομάδες.


Camilla Parker
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με το σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο, η Camilla επισκέφθηκε έναν henna tattoo artist, ο οποίος σχεδίασε ένα προσωρινό τατουάζ στο αριστερό χέρι της.




Πριγκίπισσα Στεφανία


Η μικρότερη κόρη της Grace Kelly και του Rainier III, πρίγκιπα του Μονακό, πριγκίπισσα Στεφανία αποκαλούταν με αγάπη από τη μητέρα της «άγριο παιδί». Αφού η μητέρα της σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1982, η πριγκίπισσα επαναστάτησε κάνοντας μια σειρά από τατουάζ, ανάμεσά τους ένα λουλουδάτο βραχιόλι, δύο δελφίνια στο πόδι της και ένα μοτίβο στην πλάτη της.




Meghan Markle

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του βασιλικού ζεύγους στο Μαρόκο το 2019, η Meghan απέκτησε ένα henna tattoo δια χειρός της έφηβης Samira που ζει στο Asni εδώ και έξι χρόνια. Η νεαρή σχεδιάσε ένα φλοράλ σχέδιο στο δεξί της χέρι για να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της σύμφωνα με τη μαροκινή παράδοση. «Είναι μια παραδοσιακή πρακτική για τις εγκύους στο Μαρόκο. Φέρνει τύχη στο μωρό», εξήγησε η Samira.


Pauline Ducruet

Η κόρη της πριγκίπισσας Στεφανίας του Μονακό αγαπά τα τατουάζ, ακριβώς όπως η μητέρα της, κι έτσι έχει ένα φλοράλ σχέδιο στον καρπό της.



Lady Amelia Windsor
Η 25χρονη Lady Amelia Windsor, εγγονή του Εδουάρδου του Κεντ, πρώτου ξαδέλφου της Βασίλισσας Ελισάβετ και 41η στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, δεν διστάζει να εκφράζει το προσωπικό της στιλ με κάθε ευκαιρία. Η νεαρή royal έχει περισσότερα από ένα τατουάζ με το αγαπημένο της να είναι εκείνο που κοσμεί τα πλευρά της.