Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Όλη η αλήθεια για το παρατσούκλι της Κέιτ Μίντλετον στο σχολείο



Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, Λιλιμπέτ Νταϊάνα, προέκυψε ότι το όνομα προήλθε από ένα ψευδώνυμο που δόθηκε στην βασίλισσα Ελισάβετ ως παιδί. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι το μόνο ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έχει το δικό της ψευδώνυμο. Μεταξύ άλλων και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία σε επίσκεψή της στο σχολείο όπου φοίτησε αποκάλυψε το δικό της ψευδώνυμο κατά τα παιδικά της χρόνια.

Σύμφωνα με το thelist.com, η Κέιτ Μίντλετον έκανε την αποκάλυψη για το παρατσούκλι της κατά τη διάρκεια επίσκεψής της το 2012 στο σχολείο του Αγίου Ανδρέα στο Pangbourne, στο Berkshire, στο οποίο φοίτησε μεταξύ 1986 και 1999 με την αδερφή της Πίππα. Κατά τη διάρκεια της βασιλικής επίσκεψης, λοιπόν, η Κέιτ αποκάλυψε στους μαθητές του Αγίου Ανδρέα ότι αυτή και η αδερφή της κάποτε είχαν δύο ινδικά χοιρίδια, τα οποία πήραν το όνομά τους από τις ίδιες. «Υπήρχε ένα που ονομαζόταν Πιπ και ένα που ονομαζόταν Σκουίκ, επειδή η αδερφή μου ονομαζόταν Πίππα κι εγώ ήμουν η Σκουίκ», αποκάλυψε.

Η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, πέρα από τη βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έχει ψευδώνυμο. Ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αναφερόταν συχνά ως «Steve» ενώ φοιτούσε στο σχολείο του Αγίου Ανδρέα για να διασφαλίσει ότι απέφευγε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη προσοχή κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan, μάλιστα, βασιλικά ψευδώνυμα έχουν και ο Πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ -Haz και Meg. Το ψευδώνυμο του πρίγκιπα Τζορτζ για τη γιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ, είναι το Γκαν-Γκαν και το ψευδώνυμο του πρίγκιπα Χάρι για την «αδερφή» του, Κέιτ Μίντλετον, είναι Κάθ, μεταξύ άλλων.

Όπως αναφέρθηκε, το πιο πρόσφατο βασιλικό ψευδώνυμο που έγινε πρωτοσέλιδο είναι το όνομα που δόθηκε στην πρώτη κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, της Λίλιμπετ. Σύμφωνα με τον Guardian, το όνομα αναφέρεται στην ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ και δημιουργήθηκε από τον αείμνηστο πατέρα της, τον Βασιλιά Τζορτζ Β’, ο οποίος αποκαλούσε την τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ «Λίλιμπετ», μιμούμενος τις προσπάθειές της να πει «Ελισάβετ» ως μικρό παιδί.
perierga120.blogspot.com////

Comments