Τρίτη 3 Μαΐου 2022

6 ακραίοι κανόνες για το ντύσιμό τους που πρέπει να ακολουθούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας


Κι όμως, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας πρέπει να ακολουθούν και συγκεκριμένους κανόνες για το ντύσιμό τους.

Ηβασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει καταφέρει για ακόμα μία φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, καθώς, μετά την αποχώρηση της Mέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, θα δούμε μία αποκλειστική συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey. Ετοιμαστείτε για πολλές αποκαλύψεις!

Εμείς, όμως, θέλαμε να επικεντρωθούμε σε μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή σου ακόμα πιο δύσκολη όταν γίνεσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σε κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθείς και έχουν να κάνουν, ακόμα, και με το τι φοράς.

 
 

1. Δεν επιτρέπονται τα τζιν

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να φορούν τζιν μόνο όταν κάνουν casual εμφανίσεις. Για παράδειγμα, η Meghan φορούσε τζιν όταν παρακολούθησε μια εκδήλωση πόλο. Επιτρέπεται επίσης να τα φορούν ενώ κάνουν βόλτα τα σκυλιά τους, για παράδειγμα, ή όταν κάνουν άλλα πράγματα που απαιτούν μια πιο casual αμφίεση.

 
 

2. Τα αγόρια πρέπει πάντα να φοράνε σορτσάκια

Μέχρι να θεωρηθούν αρκετά μεγάλα, τα νεαρά αγόρια της βασιλικής οικογένειας μπορούν να φορούν μόνο σορτς. Ονομάζεται “breeching”. Πρέπει να τα φορέσουν έως ότου είναι 8 ετών και μετά τους επιτρέπεται να φορούν παντελόνι. Μπορεί επίσης να έχει να κάνει με το γεγονός ότι η χρήση παντελονιού, για τους βασιλείς, θεωρείται κάτι για την “μεσαία τάξη”.

 

3. Πάντα πρέπει να έχουν μαζί τους μία μαύρη ένδυση

Κάθε φορά που ταξιδεύουν, η βασιλική οικογένεια αναγκάζεται να έχουν πακεταρισμένη μαζί τους μία μαύρη ενδυμασία στις αποσκευές τους. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι αρκετά λυπητερός. Πρέπει να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που κάποιος στην οικογένεια πεθάνει. Αυτό συμβαίνει επειδή το 1952, η Ελισάβετ Β ‘ ήταν στην Κένυα όταν άκουσε ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει, και αφού επέστρεψε στο Λονδίνο, έπρεπε να περιμένει να της παραδοθεί ένα πένθιμο ρούχο πριν μπορέσει να βγει από το αεροπλάνο.

 

4. Τα μαλλιά πρέπει να έχουν πάντα το φυσικό τους χρώμα

Τα μαλλιά των βασιλέων πρέπει να είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο φυσικά. Δεν αποτελεί επιλογή για ένα μέλος της οικογένειας να βάψει τα μαλλιά του ένα τρελό χρώμα. Θα πρέπει επίσης να είναι τακτοποιημένο και καλά φροντισμένα.

5. Οι κυρίες δεν μπορούν να βγάλουν το παλτό τους

Θεωρείται ανυπόστατο για τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να αφαιρέσουν τα παλτά τους. Ωστόσο, εάν αισθάνεται ζέστη και θέλει να αφαιρέσει το παλτό της, πρέπει να το κάνει μακριά από οποιαδήποτε κάμερες.

6. Η βασίλισσα φοράει πάντα έντονα χρώματα

Ο λόγος για αυτό είναι ότι πρέπει να ξεχωρίζει από το πλήθος. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα κάνεις λάθος, και όταν την βλέπουν οι άνθρωποι, μπορούν να είναι σίγουροι ότι ήταν, στην πραγματικότητα, η βασίλισσα αυτή που είδαν!

perierga120.blogspot.com////

Comments