Χάμες όπως… Ρονάλντο: Το πολυτελές αυτοκίνητο του παίκτη του Ολυμπιακού (pics)

 


Ο Χάμες Ροντρίγκες πηγαίνει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με στιλ... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι με διαφορά ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί την Ελλάδα, έχοντας την μεγάλη καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και εκατομμύρια ακολούθους στα social media, καθώς πρόκειται για ένα τρομερά δημοφιλή αθλητή, γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.


Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» τη φετινή σεζόν και δείχνει πως απολαμβάνει την παραμονή του στους πρωταθλητές και την Ελλάδα. Η τελευταία του ανάρτηση στο instagram μάλιστα επιδεικνύει ακριβώς αυτό, καθώς τον δείχνει να προπονείται στο γυμναστήριο αλλά και να στέκεται έξω από το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του το οποίο θυμίζει… Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκριμένα ο Χάμες, πόσταρε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του όπου φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο τύπου βαν Mercedes που οδηγεί, το οποίο μοιάζει να είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που έχει στην κατοχή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει φυσικά στην κατοχή του αμέτρητα αμάξια κι ένα από αυτά είναι ένα Brabus G V12 900, μάρκας Mercedes μαύρου χρώματος, το οποίο του είχε χαρίσει η σύντροφός του Χεορχίνα, ίδιο με αυτό που οδηγεί ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Η ανάρτηση του Χάμες:

Ο Ρονάλντο δίπλα στο αμάξι του: