Οι Ουκρανοί είδαν UFO στο Χάρκοβο; Ένα αληθοφανές σενάριο από BILD: Η Γερμανία δημοσίευσε σχέδιο για επίθεση της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ (Βίντεο)




Γερμανικό υπουργείο Άμυνας : Οι Ρώσοι σε υψόμετρο 50 χιλιομέτρων μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο είδος ηλεκτρομαγνητικού παλμού που θα απενεργοποιήσει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σε περίπτωση πολέμου με την Ευρώπη

Ηβρετανική εφημερίδα dailymail σε ρεπορτάζ της ανέφερε ότι Ουκρανοί στρατιώτες απαθανάτισαν ένα UFO στην κάμερα, με πλάνα που προφανώς δείχνει έναν μεγάλο μαύρο δίσκο να αιωρείται πάνω από την κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα.

Στην ηχογράφηση, που μεταφράστηκε από τα ουκρανικά, ακούγονται στρατιώτες να συζητούν ποιο θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο.

«Τι είναι αυτό; Γιατί δεν κινείται;» είπε ο ένας. Οι Ουκρανοί στρατιώτες από το 406ο τάγμα  της Ουκρανίας (UAF) κατέγραψαν το βίντεο μέσω ενός από τα drones τους με τετρακόπτερα «heat vision».

Οι λεπτομέρειες του UFO παραμένουν μυστήριο, αλλά το ίδιο το ύψος του drone δείχνει ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο σκάφος που αιωρείται περίπου 30 μίλια μακριά.

Η θερμική απεικόνιση από το drone υποδηλώνει ότι το UFO  στη διεπαφή ελέγχου του drone αφήνει κάποιες πληροφορίες που λείπουν, είπαν οι ειδικοί στη MailOnline, η οποία δημοσίευσε για πρώτη φορά το βίντεο.

Το drone με κάμερα θερμικής απεικόνισης Mavic τύπου DJI δόθηκε δώρο στο ουκρανικό τάγμα από το Ίδρυμα DeepInspire.

Οι Ουκρανοί στρατιώτες συζητούν για το τι είναι στην πραγματικότητα το αντικείμενο, καθώς λένε ότι είναι «ένα UFO, σίγουρα», φαινομενικά σωστό, δεδομένου ότι ένα UFO είναι ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.